E-bralniki

Zakaj e-bralniki e-knjig Bogomolka

E-bralniki po najnižjih cenah na enem mestu.

V kolikor imate radi literaturo in vas zanima branje e-knjig, vas vabimo, da preverite našo ponudbo elektronskih bralnikov po zelo ugodnih cenah. Stopite v svet elektronskih knjig in začnite prebirati številne formate in dokumente, označevati besede v knjigi, uporabljati programe za branje e knjig, uporabljajte slovarje in še mnogo več.

Na voljo številne blagovne znamke vrhunskih e-bralnikov Amazon Kindle, Kobo, Bookeen in še mnogo več.

<< Vrni se nazaj na spletno trgovino

Koristni nasveti in napotki pred nakupom e-bralnika

Članki in blogi
Članek o tem zakaj kupiti e-bralnik
Prednosti uporabe e-bralnikov
Preberite članek, kjer povzemamo glavne prednosti elektronskih bralnikov v primerjavi z ostalimi napravami. Bistvene prednosti e-bralnikov so fantastična obstojnost baterije, e-ink zaslon brez odseva, bralna svetilka, ki ne obremenjuje očes, podproa številnim formatom e-knjig in še mnogo več.
Članek o tem kako se bralniki spopadajo s prikazovanjem PDF-jev
Branje PDF-ov na e-bralnikih
Bralniki e-knjig poleg ostalih formatov omogočajo tudi branje dokumentov PDF, ki pa niso čisto 'prave e-knjige'. Ker pri knjigah PDF gre za statične dokumente, se z njimi e-bralniki spopadajo vsak po svoje. Tako za branje PDF na bralnikih Kindle in Kobo bralec potrebuje kar nekaj potrpljenja, med tem ko alternativne znamke Bookeen omogočajo PDF reflow.
TOP 3 na seznamu najboljših e-bralnikov v letu 2018 pod 150€
3 najboljši e-bralniki v letu 2018
V tem članku predstavljamo po našem mnenju 3 najboljše e-bralnike knjig, ki so najbolj zaznamovali leto 2018 in stanejo manj kot 150 EUR. Na seznam najboljših bralnikov, ki smo jih testirali, smo uvrstili večno zanesljivi Kindle Paperwhite 3, inovativni Bookeen Saga in najnovejši Kobo Clara HD z napredno svetilko in zelo odzivnim zaslonom.


Da bo nakup e-bralnika na Bogomolki lažji

Predlagamo, da preverite naslednje

1.) Pri iskanju najboljšega e-bralnika preverite pogosto zastavljena vprašanja

Predlagamo da pri vsakem opisu bralnika preverite sekcijo pogosto zastavljenih vprašanj, kjer lahko pridobite veliko podrobnosti o delovanju elektronskega bralnika.

Prav tako lahko na tem mestu tudi sami zastavite vprašanje in potrudili se bomo, da bomo odgovorili vprašanje čim bolj strokovno. V primeru, da odgovoa ne poznamo, prosimo za razumevanje.

Zastavite vprašanje o e-bralniku

2.) Za lažjo odločitev o tem kateri e-bralnik kupiti, poiščite +/- vsakega bralnika

Pri izbiri idealnega bralnika e-knjig vam svetujemo, da pri opisu posamičnega izdelka (spodaj) obiščite sekcijo Prednosti in Slabosti, kjer boste na podlagih naših bogatih izkušenj lahko ugotovili, kaj nas je pri dotičnem e-bralniku najbolj navdušilo in kaj razočaralo.

Odgovor na kateri e-bralnik kupiti vam bodo olajšala sekcija plusi in minusi ebralnikov

3.) Ocene in navodila za uporabo lahko razkrijejo podrobnosti

Da boste še bilje izobraženi, lahko na Bogomolka.si prenesete v celoti prevedena navodila za uporabo v slovenščini. Morda se vaše vprašanje nahaja ravno v navodilih.

Prav tako ponujamo ocene in mnenja strank, ki e-bralnik že imajo v uporabi. Na tak način boste lahko dobili informacije o realnem testu e-bralnikov Kindle, Kobo in ostalih znamk.

Loading...