Micro SD kartice

Ob nakupu micro sd kartice brezplačno darilo: SD adapter

Vrhunske micro sd kartice najboljših blagovnih znamk SanDisk, Samsung, Kingston in Patriot po najnižjih cenah. Na voljo različne kapacitete od 16GB - 256 GB in hitrosti.

V kolikor iščete ustrezno spominsko kartico za varno shrambo podatkov ste prispeli na pravo mesto. V naši trgovini Bogomolka.si lahko zasledite pestro ponudbo hitrih in zanesljivih pomnilniških kartic različnih kapacitet, velikosti in formatov.

Poskrbite za varno shranjevanje fotografij in dokumentov ter nabavite kartico primerno vašim potrebam. 
Pred nakupom micro sd kartice

Članki in blogi
Reševanje spominske kartice, ki de dela
Vaš računalnik ne zazna spominske kartice ali pa se obnaša nenavadno?
Preden kartico sd, ki ne dela dokončno odvržete v smeti, vabljeni da preberete članek, kjer opisujemo top 10 preizkušenih rešitev za popravilo microsd kartice
Praktični napotki pred nakupom spominske kartice
Kaj morate vedeti o spominskih karticah preden kupite novo?
Ko se odločite za nakup kartice sd, preverite ali je format kartice kompatibilen z vašo napravo. Prav tako pazite, da izberete ustrezno hitrost in primerno kapacito. Vse to in še več na našem blogu.


Potrebujete pomoč pri nakupu kartice sd?

Če se odločate za nakup spominske kartice a ne veste katera je primerna za vas, preverite naše predloge in nasvete.

A.) Kartica za e-bralnik, mp3 predvajalnik ali foto okvir

V takem primeru potrebujete micro sd kartico, kjer hitrost zapisovanaj ni pomembna. Predlagamo da celotno ponudbo sd kartic v naši trgovini uredite po ceni (naraščajoče) in se ne ozirate na kakovostni tip in format. V tem primeru je pomembna izbira dovolj velike kapacitete spominske kartice.

B. Pomnilniška kartica za povprečno uporabo

Če kartico potrebujete za fotoaparat, tablični računalnik ali telefon, pri tem pa ne snemate posnetkov najvišjih možnih ločljivosti, je skoraj zagotovo dovolj, da razmislite o nakupu micro sd kartic tipa microsdhc. Kartice microSDHC so velike med 4GB - 32GB in dosegajo hitrosti med 50-150MB/s. V primeru, da ste povprečen uporabnik, vaša sd kartica skoraj zagotovo ne potrebuje oznake UHS1, je pa vsekakor dobrodošla. Vsekakor pa priporočamo da izberete hitrostni razred Class 10.

c.) Micro sd kartica za snemanje filmov in slik v najvišjih ločljivostih

Za snemanje filmov visokih ločljivosti (Full HD, GoPro, 4K video itd), potrebujete kartice najvišjega ranga. Prosimo preverite ponudbo sd kartic tipa UHS (ang. Ultra High Speed) in vsekkaor formata microsdxc. Kartice SDXC so velike med 32GB - 200GB in nudijo izjemne hitrosti zapisovanja (tudi do 312MB/s). Njihova slabost je visoka cena.

d.) Tabela hitrosti micro sd kartic

V kolikor vam zgoraj navedeno ne pomaga, predlagamo, da preverite našo tabelo, ki prikazuje kakšne hitrosti dosegajo različni tipi micro sd kartic in zakaj se ponavadi uporabljajo. Pri tem bodite pozorni na zaviheh "Zmogljivost".

Micro sd kartice - prikaz hitrostnih razredov


Iščete kaj drugega? Preverite aktualno ponudbo ostale računalniške opreme v naši trgovini.

Loading...